Rakennusala

Parasta Pirkanmaalaista palvelua!

Remontointi

Olitpa sitten uudisrakentaja tai remontoit vanhaa, rouva Putkimies asentaa putket ja laitteet paikoilleen takuutyönä.

Palveluvalikoimastamme voit valita juuri omaan tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden suunnittelusta ja toteutuksesta huoltoon.

Suunnittelu

Suunnittelupalvelumme auttaa sinua jo alkumetreiltä lähtien toteuttamaan parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Rouva Putkimiehen ammattitaitoiset ja kokeneet suunnittelijat huomioivat toiveesi sekä ohjeistavat järkevimmät ratkaisut. Myös remonttikohteen huolellinen etukäteissuunnittelu kannattaa. Se minimoi virheratkaisut ja tuo säästöä pienentyneinä sähkö- ja vesilaskuina. Saat myös selkeän kuvan materiaali- ja työkustannuksista.

Asennus

Asennustyöt tehdään sovittuna ajankohtana, joten sinun on helppo suunnitella työmaan muut aikataulut. Tietysti edellytyksenä on, että työmaalle pääsee tekemään asennukset sovittuna aikana. Putkimiehemme ovat tunnetusti huolellisia, työn jälki on hyvää ja työmaa jää siistiksi asentajiemme jäljiltä!

Tarkastus

Teemme tarkastuskäyntejä kohteisiin ja määritämme korjaus- ja huoltotarpeet. Saat toimenpiteistä kirjallisen suosituksen ja hinta-arvion.

Jos olet myymässä tai ostamassa vanhaa kohdetta, teemme myös putkistojen kuntoarvioita. Kaikki kuntokartoittajamme ovat suorittaneet alan sertifikaatit.

Huolto

Huoltosopimuksella varmistat että laitteesi ovat parhaassa mahdollisessa käyttökunnossa. Äkilliset ja yllättävät toimintahäiriöt eivät häiritse elämääsi. Hyvin ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pidempään ja tuovat säästöä. Voit myös lomailla turvallisin mielin kun teet lomavahti-sopimuksen. Vertaile eri sopimusvaihtoehtoja ja valitse sopivin. Sopimus voidaan myös räätälöidä tarpeitasi vastaavaksi.

Kosteusvauriot

Kosteusvaurioiden kartoitus- ja kuivatuspalvelu auttaa vahingon sattuessa. Tehokkaat laitteemme kuivattavat ongelmakohdat turvallisesti. Tarvittaessa huolehdimme myös syntyneiden vaurioiden korjauksesta.

Päivystys

Soita numeroon 050 1234567

Päivystyksemme toimii 24h vuorokaudessa. Klo 08.00 – 16.00 välillä olemme paikalla 1-2h sisällä matkan pituudesta riippuen. Muuna aikana 2-3h sisällä. Päivystysalueenamme on pohjoinen Pirkanmaa. Linkistä pääset suoraan päivystyshinnastoomme.

LVI-myymälä

Hyvin varusteltu ja monipuolinen LVI-myymälämme palvelee sinua niin isoissa kuin pienissäkin tarpeissa. Kaupanteon lomassa on hyvä nauttia kupillinen vastajauhettua kahvia tai aromikasta teetä. Tule paikalle keskustelemaan myyjiemme kanssa tai tilaa tarvikkeet suoraan verkkokaupasta kotiin kuljetettuna. Verkkokaupasta tilatut tuotteet ovat vakuutetut kuljetuksen ajan.